De Leukste

gadgets & apps

Fiete Wintersports (app)

In deze app kun je samen met Fiete 14 leuke winterminigames spelen. Zoals curling, rodelen, snowboarden of skispringen. Je speelt altijd tegen 2 vrienden van Fiete. Een hele leuke app om te spelen.

Simple Dimple Spinner

De nieuwste trend is de simple dimple spinner. Je kunt de bubbels net zo indrukken als dimple en simple dimple. En hij kan draaien net zoals de fidget spinner.

Apple AirTag

Ben jij ook wel eens je sleutels kwijt? Daar heeft Apple nu iets op gevonden. De AirTag maak je vast aan je sleutelbos. Met de ‘Zoek mijn’-app kun je dan kijken waar je sleutels zijn. Je kunt zelfs een geluidje laten afspelen.

Geocaching (app)

Geochacing is een schatzoekspel. Iemand verstopt ergens op de wereld een kleine schat. De coördinaten van de verstopplek zet je dan op het internet. Iemand anders kan dan de schat gaan zoeken. Met deze app leer je stap voor stap hoe je een schat vindt.

Mens erger je niet!

Ken jij het spel Mens erger je niet!? Deze versie is megahandig. Er zit namelijk een dobbelautomaat in. Nu kunnen de pionnen niet meer verschuiven door de dobbelstenen. En zo kan niemand meer een beetje vals spelen.

Twitch (app)

Ben jij een gamer? En vind jij het leuk om naar games te kijken? Dan is Twitch de app voor jou. Het is een soort van YouTube, maar dan live. Op Twitch kun je live meekijken hoe mensen aan het gamen zijn.