verandering

dat is even wennen

Dit verhaal is geschreven door Christien. Zij krijgt zorg van Aveleijn.

Als je ongeveer 30 jaar in dezelfde wijk hebt gewoond en een eengezinswoning bent gewend met 4 slaapkamers en 3 verdiepingen, en je gaat dan verhuizen naar een kleiner appartement heeft dit wel wat invloed op je gemoedtoestand.

Dit heb ik zelf ervaren. Mijn man en ik zijn onlangs verhuisd. Ook moesten wij wennen aan de nieuwe buitenomgeving. Inmiddels zijn wij daar ook aan gewend. Het is leuk om weer nieuwe mensen te ontmoeten, al was dit door de tweede lockdown wat lastiger. Gelukkig kon je nog wel wandelen en naar de supermarkt, dat scheelde! Dan kon je mensen ontmoeten in de supermarkt.

Laten wij met ons allen hopen dat de besmettingen van corona omlaag gaan. En dat de nieuwe variant van het coronavirus zich niet nog verder verspreidt. Dan kunnen we met ons allen wat meer leuke dingen doen.

Het was voor een heleboel mensen geen makkelijk jaar denk ik. Ik hoop oprecht dat het dit jaar wel wat wordt. Persoonlijk kan ik niet zo goed tegen veranderingen. En het verhuizen op zich was ook een heel gedoe. Gelukkig hebben wij lieve familieleden die ons hebben geholpen. Mijn eigen creatieve vaardigheid ging niet verder dan behang afhalen en koffie zetten voor de harde werkers.

De mensen die dit lezen zijn denk ik ook wel eens verhuisd. Wat een gedoe hè mensen? Mijn man en ik hopen nog heel wat jaren op deze plek te wonen.

Tot zover weer. Tot het volgende stukje. Groetjes van Christien

psst...

De volgende keer lees je weer Christiens verhaal.