Lekker

opgeruimd!

Marie Kondo

In Japan woont een dame die alles van opruimen weet. Zij heet Marie Kondo. Zij heeft al veel boeken geschreven over opruimen. Ook deze manga. Een manga is een soort van stripverhaal. Dit verhaal leert je ook opruimen. (Bol.com)

Handig

Soms weet je niet zo goed meer wat er in een lade of kast zit. Dan moet je al je kastjes openen als je iets zoekt. Met deze etiketten kun je aan de buitenkant zien wat er in de kast of lade zit. Je kunt ze vooraf inkleuren. (IKEA)

Gezellig opbergen

Deze opbergdozen zijn van karton gemaakt. Toch zijn ze heel erg stevig. Je kunt ze bijvoorbeeld op je kapstok zetten. Of pennen en potloden in bewaren. Handig dus voor losse spullen. Er zit ook een deksel op. (HEMA)

Alles bij elkaar

Deze mooie opberger heeft laadjes. Het staat mooi in jouw badkamer. Je kunt er al je kleine spulletjes in kwijt. Dan staat het lekker opgeruimd. We geven er 2 weg. Kijk bij de prijsvraag op pagina 18! (Xenos)

Goed sorteren

Vieze was hoort natuurlijk in de wasmand. Deze wasmand heeft 3 verschillende vakken. Zo kun je meteen je was goed scheiden. Er is een vak voor witte, gekleurde en donkere was. (Blokker)

Lekker ruiken

Je kast is schoongemaakt en opgeruimd. Hang een geurbuiltje aan een kledinghanger. Dan ruikt je kast 6 weken lang lekker. Misschien is deze van Zwitsal wel jouw favoriet? (Kruidvat)