De Leukste

gadgets & apps

Chatten en beeldbellen (app)

Aveleijn heeft een nieuwe app. Deze app heet Mobiléa. Je kunt de app gratis downloaden in Appstore of Playstore voor op je telefoon of tablet. Met deze app kun je chatten en bellen met begeleiders. Of met familie en vrienden. En met de agenda kun je afspraken bijhouden. Deze app is veiliger dan WhatsApp. Want in de app Mobiléa wordt beter gelet op je privacy. Dat is belangrijk als je appt of beeldbelt met een begeleider van Aveleijn. Begeleiders zullen steeds vaker Mobiléa gebruiken in plaats van WhatsApp. Downloaden kun je zelf doen. Wil je de app gaan gebruiken, dan kan je begeleider je helpen.

Heb je nog vragen over deze app? Dan mag je zelf mailen naar clientenhelpdesk@aveleijn.nl.

image

ommetje (app)

Iedere dag een wandeling maken is goed voor je. Het houdt je hersenen gezond. Het is nog leuker als je de Ommetje-app gebruikt. Met deze app kun je samen met je vrienden of familie een wandelwedstrijd doen. Je hoeft niet op dezelfde plek als de ander te zijn om de app te gebruiken. Zo kun je elkaar helpen om elke dag een ommetje te maken. De Ommetje-app is gratis te downloaden.

Wil je weten waarom een ommetje zo belangrijk is? Bekijk dan dit filmpje. Hierin legt iemand uit waarom een ommetje goed is voor de hersenen.

In dit filmpje vind je uitleg over de app

lego

Ben jij ook gek op Lego? Dan vind je deze set misschien ook leuk. Het is een schip met alles erop en eraan. Je kunt het schip in de fles zetten. De fles is ook gemaakt van LEGO stenen. Als je alle 962 stenen hebt gebruikt is het schip klaar.

Bekijk het schip hier.

Toilet vissen

Vind jij het soms ook zo saai op de wc? En vind je vissen heel erg leuk? Dan is toilet vissen echt iets voor jou! Dit toiletspelletje heeft een magnetische hengel. Hiermee kun je vissen als je op de wc zit.

Bekijk het spel hier.