We zijn

knuffelkonten!

Marleen en Binkie zijn maatjes. Ze zien elkaar elke week. Binkie is de mini shetlandpony bij kinderboerderij Het Kukelnest. Marleen is zijn verzorger.

Marleen genoot vroeger enorm van de paarden van haar opa. Dus ze was al dieren gewend voor ze Binkie leerde kennen. Al vanaf de eerste dag is Marleen gek op Binkie. Ze is vanaf het begin Binkies vaste verzorger. Ze geeft hem eten en knuffelt hem. Ze ruimt zijn poep op en zorgt voor een schone stal. Binkie komt niks tekort. Marleen heeft zelfs eigen spullen gekocht om Binkie te verzorgen.

Lachen en troosten

Marleen moet vaak om hem lachen. Hij schopt wel eens een kruiwagen om. Hij knabbelt wel eens aan haar. En ze kunnen samen voetballen. Binkie schopt de bal dan terug naar Marleen. Maar het liefst knuffelen ze samen. Dat geeft Marleen troost als ze zich niet fijn voelt. Soms kan Marleen Binkie een tijdje niet zien. Dan mist ze hem enorm.

Eigenwijs

Marleen en Binkie zijn allebei knuffelkonten. Maar ze zijn ook allebei erg eigenwijs. Ze doen het liefst wat ze zelf graag willen.

Wil je Binkie ook een keer bezoeken?

Dat kan bij het Kukelnest in Goor. Kijk op www.hetkukelnest.nl om te zien wanneer ze open zijn.