I love english

Ben jij goed in Engels?

Weet jij wat hierboven staat? Dan kun jij al een beetje Engels. Valt het jou ook op dat we steeds meer Engelse woorden gebruiken in Nederland?

Ook bij Aveleijn gebruiken we steeds meer Engelse woorden. Zo heet de afdeling waar begeleiders vragen kunnen stellen over hun computer: ‘Support’. Dit is Engels voor ondersteuning. Het woord computer is trouwens ook Engels.

Handig

Het is handig om een beetje Engels te kunnen als je naar het buitenland op vakantie gaat. Of als je met iemand uit het buitenland chat via de computer. Heel veel mensen op de wereld kunnen namelijk Engels. Het woord chat is trouwens ook een Engels woord.

Training Engels

Kun jij al Nederlands lezen en schrijven? Dan kun je bij de Leerwijzer de training Engels volgen. In deze training proberen we je basis Engels te leren. Met basis bedoelen we Engels wat veel wordt gebruikt. Denk dan aan de dagen van de week, tellen tot 10 of klok kijken. Ook leren we je van alles over het land Engeland. Wist je dat ze in Engeland aan de andere kant van de weg rijden, de bussen dubbeldekkers zijn en weet jij de naam van de koningin van Engeland?

Meer weten?

Wil je wat meer informatie of je opgeven voor deze training? Dan mag je ons mailen op: leerwijzerclienten@aveleijn.nl.