word een superslaper!

Om een superslaper te worden kan innovatie jou helpen. We hebben hieronder een aantal producten op een rij gezet die jou beter laten slapen.

somnox

De Somnox is een slaaprobot. Dit is een kussen waar je rustig van kunt worden. Je pakt deze vast en je gaat vanzelf rustig ademen. Het kussen geeft het rustige tempo aan. Dit kun je voelen. Doordat je rustiger gaat ademen, kun je ontspannen en val je lekker in slaap.

Qwiek.snooze

De Qwiek.snooze is een plat kussen dat je onder je eigen kussen legt. De Qwiek.snooze speelt muziek af. Hiermee kun je rustig in slaap komen. De muziek stopt vanzelf na een halfuur. Er staat rustige muziek op. Je kunt er ook zelf andere muziek op zetten. Het aanzetten gaat erg makkelijk met één druk op de knop. Vervolgens kun je lekker wegdromen!

Beddit

Met de Beddit kun je meten hoelang je hebt geslapen. Ook kun je zien of je diep of licht geslapen hebt, of je wakker hebt gelegen en of je uit bed bent geweest. De Beddit kan dit allemaal meten. De Beddit is een dun matje dat je op je matras legt. Als je meer wilt weten over hoe je slaapt, is het handig om hier de Beddit voor te gebruiken.

Meer weten?

Wil je meer over een van deze producten weten? Vraag het je begeleider.