De leukste

gadgets & apps

Rara wat ben ik

Dit is een heel leuk spel om met vrienden te spelen. Je hebt een kaartje op je hoofd. Op dat kaartje staat iets. Je moet raden wat er op staat. Dit doe je door vragen aan je vrienden te stellen. Met wie ga jij dit spelen?

Super Mario Party

Super Mario Party is een virtueel bordspel. Het is voor de Nintendo Switch. Rol met de dobbelsteen en ga zo het bord over. De vakjes hebben verschillende gebeurtenissen. Bijvoorbeeld minigames. Je kunt het spel alleen spelen of met je vrienden.

Jenga (app)

Ken jij het spel Jenga? Daar is nu ook een app van. Met de app hoef je geen toren meer te bouwen. Je haalt nu de stenen virtueel uit de stapel. Zorg jij ervoor dat de toren niet omvalt?

Momio (app)

Momio is een social media kanaal. Het is voor op je smartphone. Je kunt hier nieuwe vrienden ontmoeten. Maar je kunt ook plezier hebben met je eigen vrienden. Je kunt zelf bepalen hoe jouw momio eruit ziet.

Trivia Crack (app)

Met Trivia Crack speel je een leuk spel. Dit gaat via je smartphone. Je kunt tegen je vrienden spelen. Elke ronde draai je aan een wiel. Je ziet dan welk soort vraag je moet beantwoorden. Maak je een fout?

Dan krijgt de ander de beurt.