Ontmoet nieuwe mensen op

ABCDate

ABCDate is een website. Deze is speciaal gemaakt voor mensen met een verstandelijke beperking. Op ABCDate kun je op zoek gaan naar een maatje, vriendschap of een relatie.

Op ABCDate kun je profielen van andere mensen bekijken. Op een profiel lees je wie iemand is. Je kunt ook met ze chatten. Je kunt via de chat iemand uitnodigen voor een afspraak. Er is ook een prikbord waar iedereen leuke berichtjes of foto’s kan plaatsen. En je kunt je aanmelden voor ABCDate avonden via de ABCDate kalender.

Wat zijn ABCDate avonden?

ABCDate avonden zijn gezellige avonden. Op deze avonden kun je allerlei leuke dingen doen. Zoals spelletjes en quizzen. Elke ABCDate avond is weer anders. Op zo’n avond kun je contact maken met andere mensen. De Contact Coaches kunnen je hiermee helpen. Heb je iemand op de ABCDate website leren kennen? Dan kun je misschien afspreken op zo’n avond.

Heb je hulp nodig op ABCDate?

Dat kan! Er is een Helpdesk waarmee je kunt chatten. Je kunt de Helpdesk bijvoorbeeld iets vragen wat je niet begrijpt. De Helpdesk helpt je ook als er iets op de website gebeurt wat je niet fijn vindt.

Je kunt je nu aanmelden!

Jouw begeleider moet zich eerst aanmelden voor ABCDate. Daarna kan je begeleider jou aanmelden. Dat kan nu al!
Belangrijk: jouw begeleider kan nooit meelezen met jouw chatberichten!

Startfeest ABCDate

Op vrijdag 3 april is het ABCDate Startfeest. Wil je ook naar het Startfeest van ABCDate komen? Wat leuk! Er zijn allerlei leuke dingen te doen. Je kunt ook alvast een mooie profielfoto laten maken.

Wanneer en waar?

Het is op vrijdag 3 april 2020. Het is ’s avonds van 7 uur tot 9 uur. Het is in de Grolsch Veste in Enschede. Wil je hier ook bij zijn? Meld je dan aan via: www.aveleijn.nl/evenementen

Kom je ook?

Het Startfeest van ABCDate is op vrijdag 3 april.