In gesprek met

Thomas Berge

ik vind zingen het mooiste wat er is!

Thomas Berge trad op bij het Nieuwjaarsfeest. Er waren veel fans van hem. Tineke is ook groot fan! Zij mocht Thomas een paar vragen stellen. Dat deed ze vlak voor zijn optreden.

Hoe was Expeditie Robinson?

Thomas: Helemaal te gek! Ik heb 21 dagen op het eiland gezeten. Dat is heel erg lang, 3 volle weken. Maar dat was superleuk om te doen. Heel cool. Heb je het gezien?

Tineke: Ja! Ik vond het mooi en leuk.

Hoe oud ben je?

Thomas: Ik ben in januari 30 geworden. Ik heb een heel gezellig feest gehad.

Tineke: Dat heb ik gezien op RTL Boulevard.

Hoe vind je het om te zingen?

Thomas: Dat vind ik het mooiste wat er is. En ik ben heel blij dat ik op het Nieuwjaarsfeest mag zingen. De vorige keer was ik erbij in het Wilminktheater. En nu lekker in de Grolsch Veste.

Hoe vind je het om mij te ontmoeten?

Thomas: Ik vind het heel leuk om jou te ontmoeten. En ik vind dat je er vanavond heel mooi uitziet. Je hebt een mooie ketting om, die vind ik fantastisch. Wat staat er allemaal op die ketting?

Tineke: Hartjes en dolfijnen.

Thomas: Je bent gek op dolfijnen, of niet?

Tineke: Ja, het zijn hele slimme dieren.

Thomas: Heb je thuis ook dolfijnen? Tineke: nee, alleen een beeldje.

Wat zijn je hobby's?

Thomas: Mijn hobby is natuurlijk zingen. Maar ik vind het ook leuk om leuke dingen te doen met mijn zoontje. Die is net 6. En ik vind het heel leuk om dingen te leren. En om films te kijken. Maar zingen staat echt op nummer 1.

hoe vind je het om vanavond hier op te treden?

Thomas: Heel leuk, want bij jullie is het altijd gezellig. Dus dat komt helemaal goed. Ik heb er heel veel zin in. Er zijn wel 600 mensen! Ga je wel vooraan staan? Tineke: Ja, dat doe ik!