Spel en ontspanning

Bij Aveleijn hebben we leuke technische spullen die jou kunnen helpen. Bijvoorbeeld als je je verveelt. Of als je je moeilijk kunt ontspannen. Op deze pagina zie je wat we allemaal hebben. Je begeleider kan het voor je aanvragen. Het is toch leuk om het zelf eens uit te proberen!

Omivista

De Omivista laat filmpjes zien op de tafel of op de grond. Je kunt dan op de filmpjes stampen in waterplassen of bladeren wegvegen. Je kunt ook je eigen foto’s bekijken. Je kunt er veel spellen mee doen! Dit kan alleen of samen met anderen.

braintrainer

De Braintrainer is een computer. Er staan allemaal leuke spelletjes op. Deze kun je alleen of met z’n tweeën doen. De Braintrainer is erg makkelijk om te gebruiken. Ook kun je er je eigen fotoalbum inzetten. En je kunt zelf een quiz maken.

Beleef TV

De BeleefTV is een hele grote tablet. Hierop kun je allerlei spelletjes spelen. Dit kun je ook samen met anderen doen. Je kunt er bijvoorbeeld memory op spelen. Ook kun je er muziek mee luisteren.

Cosmo

Met de Cosmo maak je plezier met lichtgevende knoppen. Je moet er zo snel mogelijk op drukken. Of je probeert de kleuren te onthouden. Cosmo is erg leuk om mee te spelen!

Relaxmaker

Wil je graag even alleen ontspannen? Dit kan met de Relaxmaker. Deze zet je op je oren en voor je ogen. Dan zie je filmpjes. Het is bijna alsof je in een bioscoop zit. Je kunt mooie natuurfilms zien of een Disneyfilm.